Voorzieningen

IJDock is veel meer dan wonen en werken
Heerlijk verblijven op het terras van de haven, in een van de restaurants of ontspannen dobberen in een bootje. IJDock is uitgesproken veelzijdig. Op de begane grond van het woongebouw komt onder andere een horecagelegenheid, net als op de kop van het gebouw van het Paleis van Justitie. In het hotel is bovendien een restaurant gevestigd en er komt een passantenhaven met ruim terras. Voorzieningen

Hotel op IJDock
Het tophotel van IJDock biedt ruimte aan circa 300 kamers, conferentiezalen, horeca en fitness.
De totale oppervlakte meet nagenoeg 18.000 m².

Terras van IJDock
Het terras van het hotel ligt midden tussen de boten en ligt ideaal ten opzichte van de zon. Een prachtige plek in hartje Amsterdam voor een ontmoeting met vrienden, collega’s of relaties.

Passantenhaven op IJdock
Eindelijk komt er een passantenhaven aan het IJ in het centrum van Amsterdam. Er zijn circa 60 ligplaatsen waar waterrecreanten hun zeiljacht of motorboot kunnen aanleggen.

Commerciële ruimten op IJDock
In totaal komt er op IJDock ruim 1.300 m2 aan commerciële ruimten, verdeeld over verschillende units, geschikt voor bijvoorbeeld horeca of detailhandel.

Horeca op IJDock
IJDock zou IJDock niet zijn als er geen mogelijkheid was om iets te eten of drinken. Het eiland voorziet in diverse eetgelegenheden voor een eenvoudig gerecht of een uitgebreid diner. Ook een grand café zal niet ontbreken. Ideaal voor de vrijdagmiddagborrel na een drukke werkweek. Vergeet ook uw relaties niet: een goede plek voor alle zakenlunches en -diners. Even bijpraten met collega’s of relaties? U hoeft er de stad niet voor in.

Parkeren op IJdock
In elke stad een issue: waar parkeren we de auto? Onder het complex IJDock komt een tweelaagse parkeergarage voor werkenden, bewoners en bezoekers. De garage is ruim van opzet en heeft een capaciteit van circa 500 parkeerplaatsen, waarvan ongeveer 350 openbaar.